пятница, 5 мая 2017 г.

Акція

«Зробимо Україну чистою разом!» - наймасштабніша щорічна Всеукраїнська соціально-екологічна акція з прибирання та благоустрою засмічених зелених зон, а також місць громадського відпочинку. 
          Сучасні масштаби екологічних змін створюють реальну загрозу для життя людей, що робить украй актуальною проблему зміни ставлення людства до природи.  
Завдання екологічного виховання полягає у формуванні екологічних знань, вихованні любові до природи, прагненні берегти, примножувати її, формуванні вміння і навичок діяльності в природі.
Учні ЕБГ «Гармонія» разом із вчителями природничого циклу розширювали власне сприйняття важливості коректного співіснування із природою під час тижня екології, який проходив у школі з 24 по 28 квітня.
На уроках біології для учнів 5-8 класів проведено виховні заходи на тему «Природа – дивний митець», на якому діти ознайомилися з презентаціями «7 чудес України». Презентації підготовлені ученицями 7-8 класів: Малишко Іриною та Ястребовою Златою, Ковальчук Дар’єю, Середовою Софією.
Підведено підсумки конкурсу екоплакатів на тему «Ми за чисте довкілля».Переможці – Камнєва Юлія (8-А клас) та Ісаєва Катя, Васильєва Настя, Гомоюнова Анна(7-А клас).

Знайомство з мальовничими місцями нашого Енергодару відбулося за відео репортажами, створеними ученицями Крюковою Ларисою,  Хоролець Катериною (8 –А класу) та Фоменко Таїсією (8-Б клас).
Лазарєва Т.П. разом з учнями 11 класів провели для учнів 5-А класу захід «Квіти, дерева та кущі в легендах та переказах українського народу». А також для 5 класів проведено екскурсію навколо школи «Взаємозв’язок між живими організмами».
Учні 10-А класу провели традиційну екоакцію з облаштування ділянки прибережної території каналу у п’ятницю 28 квітня.

Заключним акордом до проведення екотижня був виступ екобригади «Я обираю життя».




Комментариев нет:

Отправить комментарий