четверг, 19 февраля 2015 г.

Пам'ять про афганців.

Вшанування пам’яті.
16 лютого 2015 р., в день річниці виведення радянських військ з Афганістану в історико –краєзнавчому музеї  відбулися лінійки пам’яті. Лекторська група у складі Носача В. та Кім С., учнів 10-А класу, розповіла про участь радянських військ  у тій далекій війні. Вчитель історії Єгембердінова О.О. доповнила розповідь про воїнів - енергодарців, що загинули, виконуючи свій інтернаціональний обов’язок та показала на вітражах героїв – афганців. 
В класних колективах пройшли уроки пам’яті та уроки мужності. Творчі групи по класах зробили презентації «Час обирав нас» та демонстрували їх, а поети-аматори декламували вірші поетів-афганців.
З учнями початкової ланки були проведені години спілкування за участю лекторської групи гуртка «Юні музеєзнавці» - Бабаєвої Е., Льоткіної В., Баленко С. Також початківці відвідали шкільний музей та познайомилися з його експозиціями.
Цікавою та пізнавальною стала виставка фотографій, мемуарної та історичної літератури в бібліотеці, яку підготували Заболотна Н.І. та Тихоненко З.М.

Комментариев нет:

Отправить комментарий