четверг, 8 сентября 2016 г.

Шановні вчителі, учні, батьки гімназії «Гармонія»!
Знову ранок першого вересневого дня повниться мелодійними звуками шкільного дзвоника. Знову вулиці міста розквітають від дитячого щебету, юнацьких посмішок та чарівної хуртовини осінніх айстр. Ностальгічні погляді дорослих,душевний щем, смуток і радість – переплелися разом. Це наше місто, наша держава, наша гімназія, зустрічають День знань – справжнє всенародне свято мудрості, доброти і людяності.
 Усі шляхи цього дня ведуть до школи. Розпочинається новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової, осяйної і часто нелегкої дороги – дороги до знань, до нових звершень. Особливим і, безперечно, визначальним у житті він стане для малих первачків, які, тримаючись за батьківські руки, вперше ступлять на незвіданий шлях. Не менш важливим він буде для одинадцятикласників, яким доведеться обирати професійну стезю, яким буде їх вибір – залежить тільки від них.
З усією теплотою серця цього дня висловлюємо слова подяки за щоденну напружену, титанічну працю вчителям, які не тільки щедро діляться своїми знаннями, а й виховують молоде покоління свідомих громадян, справжніх патріотів держави. Зі святом Вас!




Комментариев нет:

Отправить комментарий