пятница, 19 октября 2018 г.

Посвята у гімназисти


Посвяти у гімназисти чекали з нетерпінням і тому ретельно готувались до неї, створюючи яскраву концертну програму. Тому 18.10.18 року, свято пройшло в урочисто прикрашеній залі, до якої були запрошені батьки, вчителі, гімназисти-старшокласники, бджолята проводили конкурси – іспити для первачків. Вони в сою чергу дуже хвилювались, відчуваючи важливість цієї події та відповідальність за виступ перед гостями, але зуміли сконцентруватися й гідно представили клас.
«Усі ці таланти і творчі здібності учні гімназії зможуть розвивати й удосконалювати далі, адже для всебічного розвитку особистості в навчальному закладі створені всі умови», - зауважила, звертаючись до вихованців, директор гімназії  Макаревич В.М., наголосивши на необхідності насамперед старанно навчатися та брати участь у колективних справах.
Привітати зі святом прийшли представники учнівського самоврядування. Побажав успіхів новачкам та подарували  чарівні цукерки.
Кульмінацією свята стала клятва першокласників: добре вчитися, брати активну участь у громадському житті, берегти і примножувати славу рідної гімназії, із честю нести високе звання гімназиста.
Відтепер учні 1-х класів стали повноправними членами великої гімназійної родини «Гармонія».



Комментариев нет:

Отправить комментарий