вторник, 2 апреля 2019 г.

Педагогічна рада

26 березня 2019 року у гімназії «Гармонія» відбулося засідання педагогічної ради на тему: «Єдність форм і методів роботи при впроваджені Концепції патріотичного виховання». Засідання проводила заступник з  навчально-виховної роботи Топчій Людмила Анатоліївна, тема виявилась дуже актуальною та необхідною на даний час. Педагоги обговорили питання формування національної свідомості учнів, поділилися досвідом роботи з цього питання, присутні оглянули багато презентацій та слухали доповіді про проведені заходи з національно-патріотичного виховання у гімназії. Про роботу з прищеплення любові до держави, рідної мови говорили вчителі початкової школи.
Педагоги надали розробки уроків з різних циклів  предметів, надали розробки виховних заходів. Весь педагогічний колектив працює за проектом «Музейна педагогіка»,  тому головними були керівники музеїв зі своїми екскурсоводами: Швайковська В.М., Савченко Т.Б., Єгембердінова О.О. Родзинкою на педраді була запрошена гостя,методист Регіонального  інформаційно-аналітичного центру»Освіта та громадянське суспільство» КЗ»ЗОІППО»ЗОР, магістр державного управління Богомолова Наталія Миколаївна, яка провела тренінги з національно-патріотичного виховання для педагогів. Та поставила перед колективом багато завдань щодо розвитку патріотичних якостей учнів.
Педрада пройшла цікаво, креативно та плідно, кожний зміг взяти для себе щось важливе та корисне. Нам, педагогам гімназії, є чим пишатися.

Комментариев нет:

Отправить комментарий