четверг, 4 мая 2017 г.

День ЦЗ

Щоб навчити дітей діяти зібрано та рішуче, не розгубитися у випадку виникнення надзвичайних ситуацій, 28 квітня 2017 року  у ЕБГ «Гармонія» відбувся  День цивільного захисту.

Учні та педагогічний колектив гімназії удосконалили свої теоретичні знання і практичні навички щодо дій в умовах екстремальних ситуацій, перевірили здатність грамотно і чітко діяти , щоб захистити своє здоров'я та життя.

Учні та педагогічний колектив гімназії удосконалили свої теоретичні знання і практичні навички щодо дій в умовах екстремальних ситуацій, перевірили здатність грамотно і чітко діяти , щоб захистити своє здоров'я та життя. Учні та педагогічний колектив гімназії удосконалили свої теоретичні знання і практичні навички щодо дій в умовах екстремальних ситуацій, перевірили здатність грамотно і чітко діяти , щоб захистити своє здоров'я та життя.Вранці школярі зібрались на урочисту лінійку, де було оголошено план проведення Дня цивільного захисту.На першому уроці у цікавій та змістовній формі класні керівники розповіли дітям про необхідність дотримання правил пожежної безпеки в побуті, під час подорожі до лісу та про небезпеку, яку несуть у собі вибухові знахідки, план дій під час радіаційної небезпеки, про правила поведінки на водоймах; провели вікторини «Основи поведінки учнів у надзвичайних ситуаціях». Протягом дня учні мали змогу переглянути навчальні мультфільми та фільми; виставки плакатів, стіннівок, малюнків; практично ознайомитися із засобами захисту органів дихання та шкіри.  Медична сетера Антоненко Л.М. продемонструвала надання першої медичної допомоги для дітей. Також для учнів 11 класів провели комбіновану естафету з елементами виконання нормативів, контрольних завдань за програмою „Цивільний захист” та ввідну радіаційну небезпеку.
Після 4 уроку учні всі були евакуйовані на час пожежі.А завершальним етапом була евакуація гімназії, де учні і вчителі продемонстрували обізнаність і підготовку з цивільного захисту населення на випадок надзвичайних ситуацій, а саме аварії на АЕС.Керував всіма етапами Дня Цивільного захисту заступник директора з ВР Сухов О.О. тому гімназія була евакуйована вчасно, а саме за 4 хв., що говорить про високу теоретичну та практичну підготовку всіх учасників НВП.
 День цивільного захисту під гаслом «Допомогти! Врятувати! Запобігти! Бути обізнаним!» проведено цікаво та повчально.   Усі переконалися в тому, що отримані знання знадобляться у повсякденному житті.



Комментариев нет:

Отправить комментарий