понедельник, 5 октября 2015 г.

#ТиЛідер: Твори! Вивчай! Перемагай!

У санаторному комплексі «Пуща-Озерна» визначився черговий фіналіст Всеукраїнського проекту #ТиЛідер: Твори! Вивчай! Перемагай!, який відбувся з 10.09 по 18.09.2015 року.  
Непередбачуваність, емоційність, радість перемоги і сльози розчарувань все це було сьогодні під час конкурсу «Естафета», у якій взяли участь всі 25 команд. Кожна з них була поділена на 12 етапів і мала показати найкращий час.
До фіналу зуміли пробитись три команди – Запорізької, Київської та Волинської областей.
Чемпіонами конкурсу «Естафета» та «Артбол»  стали представники Запорізької області, які пройшли всі етапи з часом 1.47.08. «Срібло» - у команди з Київщини (1.49.59), «бронза» -- у волинян.
Поки підраховувались останні результати свої сили перевірили і педагоги-організатори, регіональні представники, вчителі фізкультури та судді.
«Налаштовувались показати сильний результат, звісно, що хотіли перемогти. Всі суперники дуже достойні та гарно підготовлені. Ми готувались не дуже довго, але результатом задоволені. Витратили багато нервів і щасливі, що зуміли стати чемпіонами», - прокоментував виступ своєї команди Микита Тимощенко.

Комментариев нет:

Отправить комментарий