вторник, 20 октября 2015 г.

Благодійний ярморок

Вже стало доброю традицією у гімназії «Гармонія» щедрої осінньої пори проводити благодійну виставку-«Дари осені». Всіх, хто завітав цього дня до гімназії, гостинно зустрічали вбрані в українські костюми господині разом зі своїми учнями. У кожного, хто заходив до приміщення, одразу піднімався настрій. Щирі українські пісні та жарти надавали ярмарці колориту, святковості і  неповторності.

Ми живемо у скрутні часи. Зараз у душах багатьох людей хаос. Знецінюються моральні та духовні цінності. Дехто втрачає людину у собі. Саме тому педагогічний колектив гімназії прагне відродити у молодого покоління бажання жити за заповіддю: роби добро, допомагай ближньому. Тільки так ми виховаємо справжню людину з чистою душею і добрим серцем.
Саме цей ярмарок довів, що не залишилося жодної байдужої душі, — всі класи взяли активну участь у заході. Чого тільки не було на столах! На продаж було виставлено випічку різних видів: пиріжки, тістечка, печиво, калачі (все виготовлене своїми руками або за допомогою батьків).
Неабияке захоплення викликали вироби з природничого матеріалу, зроблені учнями: вази,
скриньки, сувеніри, обереги, прикраси з бісеру. Все було, як на справжньому ярмарку: скрізь лунав гамір, жарти, учні у різний спосіб (хто віршами, хто частівками) запрошували до свого столу, рекламували товар, у який було вкладено часточку душі. Усі учасники отримали неабияке задоволення. А найприємніше те, що захід став місією доброчинності. Було зібрано 2717 гривень, які за рішенням батьківського комітету гімназії будуть надані учням, які потребують допомоги. Також на ярмарку збирали солодощі для воїнів АТО, які були передані волонтерам.

Комментариев нет:

Отправить комментарий