среда, 27 сентября 2017 г.

Тиждень знань з безпеки життєдіяльності

Життєво необхідно озброїти дітей знаннями, уміннями і розумінням важливості збереження власного життя і здоров’я. Саме тому з метою надання дітям елементарних знань з питань особистої безпеки, вивчення правил поведінки під час надзвичайних ситуацій в які можуть потрапити саме діти,   є потреба у проведення в школі  заходу «Тиждень знань безпеки життєдіяльності» та День цивільного захисту.
        У гімназії «Гармонія» тиждень знань безпеки життєдіяльності почався з 1-х класів з учнями було проведено арт - стріт « Я знаю правила безпеки» під час якого була проведена бесіда з правил безпеки на вулиці.
Учні 2-4 класів запрошені на захід – гру « Моя безпека»
Для учнів 5-9 класів буде проведено захід – гра «Увага! Діти на дорозі»
Учні 10-11 класів зустрінуться з працівником ювенальної превенції, який розповість про правопорушення та які за цим слідують покарання.

          Зокрема було проведено: виставку методичної та науково-популярної літератури «Безпека понад усе»; конкурси малюнків «Безпека і ми» та плакатів «Безпека життя понад усе»; тематичні виховні години; переглянули фільм «Дії  у разі виявлення вибухонебезпечних об'єктів» та  мультиплікаційні фільми «Уроки обережності».

Комментариев нет:

Отправить комментарий