четверг, 19 октября 2017 г.

Учнівська конференція

11 жовтня 2017 року в гімназії «Гармонія» відбулась установча учнівська конференція  «Ми – майбутнє України». На конференцію були запрошені вчителі і класні керівники, директор школи, заступники  директора, педагог – організатор. Всього було присутніх на шкільній учнівській конференції 36 осіб.
 На конференції пропонували такий порядок денний:
1)    Про роботу учнівського самоврядування  у 2017-2018н.р. та участь у міській конференції учнівської молоді «Мій рідний край». Доповідач президент УП Середова Софія.
2)    Про основні напрямки роботи учнівського самоврядування та заходи заплановані на 2017-2018 н.р. Співдоповідач голова центру «Культури та дозвілля, толерантності та духовного розвитку» Дорошенко Карина.
3)    Про затвердження нового складу УП у 2017-18 н.р. Виступ  президента УП Середової Софії.
4)    Обговорення та затвердження вимог до шкільної форми і зовнішнього вигляду  учнів. Виступала Ковальчук Дар’я, голова центру «Дисципліна і порядок».
5)    Про роботу скриньки довіри, гарячої лінії та телефону довіри. Виступала Андрєєва Марія, голова центру «Партнерство, захист прав дітей».
Конференція проходила в  дуже активному режимі. Учні піднімали питання, які їх турбують, пропонували нові заходи та нові методи боротьби з учнями, які запізнюються до школи та порушують принципи учнівського самоврядування.


Комментариев нет:

Отправить комментарий